El Ricoh guanya el Vive Menorca (86-70)

Lliga ACB

El Ricoh Manresa ha aconseguit una sòlida victòria a la seva pista contra el Vive Menorca (86-70), que el situa en llocs de play off.

El Manresa ha solucionat el partit en un tercer quart brillant, amb un parcial 27-18, que ha inclòs 10 punts de Tuky Bulfoni i 6 assistències de Javi Rodríguez.

Al primer quart, Jordi Grimau ha dirigit les operacions del seu equip. Els manresans s'han escapat de seguida (12-8), però el Menorca ha reaccionat amb Pooh Jeter i Stojic. La igualtat ha estat la tònica dels deu primers minuts (24-22).

El primer avantatge per als de Javier Imbroda ha arribat al segon quart. Un parcial 0-5 ha portat als menorquins a dominar en el marcador (24-27), tot i que els locals que han anat al descans amb cinc punts d'avantatge (43-38).

En el tercer quart, un triple de Josh Asselin, més un dos més u de Guille Rubio han ampliat la diferència al marcador (64-49, min. 27). I és que amb un director de joc com Javi Rodríguez, una defensa treballadora i tiradors encertats com Bulfoni, el Manresa no ha tingut excessives dificultats per imposar-se a un Menorca amb dificultats, i deixar el partit decidit (70-56).

El màxim avantatge dels locals ha arribat als 18 punts (74-56). El Menorca, sense recursos, amb prou feines ha oposat resistència i ha cedit per 86-70. Amb aquesta derrota el Menorca es complica la seva existència a la lliga.