Esports

El govern espanyol impedeix un triangular d'hoquei entre la selecció catalana, l'espanyola i una All Stars

Hoquei patins

L'empresa Reno ha assegurat que ha estat el govern espanyol el responsable d'aturar l'acord per realitzar un triangular d'hoquei patins entre la selecció catalana, l'espanyola i un combinat internacional (All Stars). En declaracions a Catalunya Informació, el director de l'empresa especialitzada en hoquei i responsable de la celebració del partit amistós de Nadal de la selecció d'hoquei patins, Josep Vigueras, ha assegurat que el secretari d'Estat per a l'Esport, Jaime Lissavetzky, va rebutjar un partit entre la Catalana i l'Espanyola per evitar "riscos".  És per aquest motiu que es va desestimar l'organització de l'acte, malgrat que Vigueras va assegurar "haver donat totes les facilitats" per fer-ho possible.

La Federació Catalana de Patinatge va responsabilitzar aquest dissabte l'empresa Reno del fet que aquest Nadal no hi hagués un partit amistós de la selecció d'hoquei patins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.