Esports

Pochettino és el substitut de Mané a la banqueta

Lliga BBVA

Directiva i jugadors van reconèixer que l’Espanyol va tocar fons amb la golejada a Màlaga. Calia marcar un abans i un després, que va agafar forma a la nit amb la destitució de José Manuel Esnal, Mané, tot just un mes i 19 dies després de fitxar-lo com a relleu de Tintín Márquez. La mesura desesperada per canviar el rumb té nom i cognoms: Mauricio Pochettino.

La inexperiència de l’argentí com a primer entrenador no ha espantat els dirigents blanc-i-blaus, que confien en el carisma de l’excentral per aconseguir 27 punts a la segona volta, xifra que es considera suficient per assolir la permanència. L’acord es va lligar en una reunió nocturna entre Pochettino, que va imposar-se a les candidatures d’Azkargorta i Paco Flores, Sánchez Llibre i Paco Herrera. Els directius de l’Espanyol, però, van evitar donar explicacions del desgavell esportiu que comporta cremar dos entrenadors en una volta i van preferir la fredor d’un comunicat a la web.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.