Esports

Clar domini de les escuderies que utilitzen doble difusor en els entrenaments lliures del GP d'Austràlia

Fórmula 1

El pilot alemany de Williams-Toyota Nico Rosberg ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Austràlia. Els cotxes que han ocupat les primeres posicions han estat els que havien suscitat polèmica pels seus dobles difusors. Els monoplaces equipats amb KERS han ocupat les posicions del final de la taula de resultats, amb Fernando Alonso en el dotzè lloc.

Les primeres posicions obtingudes pels Williams, Brawn i Toyota demostrarien que els seus difusors els aporten avantatge per sobre de la resta d'escuderies, com afirmava la reclamació que els comissaris van rebutjar. Només un pilot, Mark Webber, de l'equip Red Bull-Renault, ha aconseguit estar entre les millors posicions sense disposar del polèmic doble difusor.

Alonso espera millorar el seu cotxe per a la sessió classificatòria d'aquest dissabte, en què confia aconseguir un lloc entre la sisena i la vuitena posició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.