Esports

El Barça busca el premi d'acabar primer de grup

Eurolliga

Guanyar aquest vespre (20.15 h, 33) a Tel Aviv té un gran premi per al Barça: passar als quarts de final de l'Eurolliga com a primer del Grup F i tenir el factor pista a favor en l'encreuament, al millor de cinc partits, que dóna accés a la final four de Berlín. Si l'equip blaugrana perd amb el Maccabi, només seria primer en el cas poc probable que l'Alba Berlín donés la sorpresa a la pista del Reial Madrid, l'altre equip del grup que, com el Barça, ja té el bitllet per als quarts.

Un altre possible benefici per al Barça d'un triomf a Tel Aviv podria ser evitar el Tau, la seva bèstia negra, a quarts. Els vitorians es juguen avui el primer lloc del Grup E a casa contra l'Olympiacos i són favorits per assolir l'objectiu.

"Estem mentalment preparats per jugar en un ambient complicat, no tenim por", ha afirmat Xavi Pascual. El tècnic del Barça demana als seus jugadors "un esforç final. Estem contents de ser ja a quarts, però volem ser primers per tenir l'avantatge de pista. Serà un partit complicat, tot i que el Maccabi no té cap opció de classificar-se. Segur que es volen acomiadar de la seva afició amb una victòria".

El Barça ha perdut en les seves últimes cinc visites al Maccabi, equip al qual no guanya a Tel Aviv des del desembre del 1991. Avui l'equip català intentarà aprofitar la seva motivació, més alta que la d'un equip israelià que té la baixa d'un dels seus jugadors més importants, D'Or Fischer. El pivot ha hagut de passar pel quiròfan per una ferida que li van fer a la cara en una sala de festes. I encara un altre jugador interior, Green, també té problemes físics.

Eliminatòries de quarts
El Panathinaikòs va vèncer l'Unicaja (103-95) a la pròrroga i ha acabat primer del Grup G, de manera que s'enfrontarà a quarts al Montepaschi Siena, que ahir va guanyar a la pista del Fenerbahçe (68-73). Al seu torn, el campió del Grup H, el CSKA Moscou (que ahir va vèncer el Cibona a Zagreb per 63-73), se les haurà amb el Partizan Belgrad, que va perdre a la pista del Lottomatica Roma per 88-72.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.