La Penya serà cap de sèrie després del seu setè triomf consecutiu

El Joventut ha aconseguit mantenir la quarta posició al final de la primera volta en sumar aquest diumenge a la tarda davant el CB Múrcia el seu setè triomf consecutiu (86-70), en un partit que no s'ha trencat fins al tram final del tercer període.

La defensa badalonina, que ha provocat que els murcians perdessin 17 pilotes en el segon període, i el gran partit de Henk Norel, màxim anotador de l'equip amb 24 punts, han estat determinants per al triomf dels locals, que milloren el seu balanç de victòries i derrotes de la primera volta de la temporada passada.

La Penya s'ha trobat amb un rival molt incòmode que li ha guanyat la partida en el joc interior i ha arribat a disposar d'avantatges mínims (16-18, m. 8) gràcies a l'encert de Moss.

Sito Alonso ha sorprès amb un cinc inicial en el qual hi havia Bogdanovic, que reapareixia, i Pere Tomás. Henk Norel ha respost Moss anotant 16 punts en els dos primers quarts i evitant, en el segon, que els murcians ampliessin les diferències (27-29, m. 12).

Simas Jasaitis i Pau Ribas han estat els únics capaços de trencar la incòmoda defensa zonal dels de Manolo Hussein per agafar cinc punts de diferència (41-36, m. 20).

La Penya ha descuidat la defensa del rebot, n'ha cedit 8, i ha tornat a fallar en la defensa dels tiradors rivals. Chris Thomas ha deixat el marcador 41-38 al descans.

Chris Moss continuava dominant el rebot ofensiu al començament del tercer quart, cosa que ha permès al Múrcia aconseguir algun avantatge mínim (45-46, m. 26). Un parcial de 10-0 propiciat per dos triples de Jasaitis i Ribas ha trencat el partit (55-46, m. 26).

El Múrcia ha trobat a faltar un major encert de Thomas i Dean en aquests moments i el Joventut, amb una defensa asfixiant, ha acabat el quart amb una còmoda diferència de 14 punts (68-54).

L'expulsió de Chris Moss en cometre la seva segona falta antiesportiva ha estat determinant perquè el Múrcia intentés reduir més enllà dels nou punts gràcies al bon treball de Fajardo (72-63, m. 35). Un triple de Mallet ha trencat el partit i Ricky Rubio ha fet de les seves després que Ribas posés els badalonins 15 punts amunt (81-66, m. 38).