Esports

Els Boixos Nois eximeixen de responsabilitat la penya que els va vendre entrades

La penya barcelonista Boixos Nois ha assegurat aquest dijous que la Peña Riojana on van adquirir entrades per assistir al Barcelona-Bayern de Munic disputat a l'Allianz Arena desconeixia el destí d'aquestes entrades, i l'eximeixen així de qualsevol mena de responsabilitat.

A través d'un comunicat, els Boixos Nois han indicat que les entrades que van adquirir "van arribar per diferents vies" i que "cap d'elles va ser irregular".

"És cert que tres d'aquestes entrades van arribar via la Peña Barcelonista Riojana de Logronyo. Entenem que això no és cap delicte. Són entrades que van anar a parar a seguidors del Barça que no volien perdre's un partit tan important. La penya de Logronyo desconeixia el destí de les entrades i no hi té cap responsabilitat", subratlla el comunicat.

Els aficionats radicals, presumptament vinculats als Boixos Nois que van agredir un empleat del club català dimarts passat a Munic, van obtenir les entrades per al partit del secretari de la penya de la Rioja, Enrique Vallejo, que ja ha estat destituït per aquest motiu.

Als Boixos Nois els ofèn que el president del FC Barcelona, Joan Laporta, hagi titllat aquests seguidors de criminals, "quan ell va col·locar com a cap de seguretat el seu cunyadíssim [Alejandro Echevarría], que dirigeix una Fundació que honora el major criminal de la història d'Espanya".

En aquest comunicat, els Boixos també mostren la seva sorpresa perquè Laporta "recrimini a una penya barcelonista el repartiment d'entrades que li corresponen, quan ell encara ha de donar explicacions del destí de les entrades de la final de París, que va desviar per a tots els seus compromisos i tripijocs i va deixar molts socis del Barça fora de l'estadi de Saint-Denis".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.