Ronaldo manté viu el Reial Madrid a la lliga

Els blancs pateixen més del previst per superar un agosarat Osasuna (3-2)

Cristiano Ronaldo ha deixat clara la seva categoria i ganes de lluitar fins al final i això ha salvat el Reial Madrid davant un Atlètico Osasuna que s'havia presentat al Santiago Bernabéu sense alguns dels seus titulars, pensant en partits més crucials per salvar la categoria. Els jugadors de José Antonio Camacho s'han avançat dues vegades i els seguidors madridistes no han pogut respirar fins a dos minuts del final (3-2).

La decisió de Camacho de deixar a casa jugadors com Pandiani, que és un jugador efectiu a l'àrea, semblava indicar que Osasuna renunciava a disputar els punts del Bernabéu. Però una errada d'Albiol ha deixat sol Aranda davant Casillas (0-1). Cristiano Ronaldo ha restablert la situació a la meitat del primer temps(1-1).

Els vermells s'han tornat a avançar a tres minuts de la mitja part, quan el partit estava més trencat (1-2). Però una ràpida jugada després de sacar de centre ha permès que Marcelo tornés a equilibrar el marcador abans que els dos equips anessin al vestidor (2-2).

A la segona part, el partit ha continuat sense un domini clar, amb oportunitats a totes dues porteries. A dos minuts del final, Cristiano Ronaldo ha rematat de cap una centrada sobre la mateixa línia de gol i ha salvat els mobles (3-2), en una nova demostració de la seva implicació per aconseguir que aquesta temporada el seu club es quedi completament en blanc.