Esports

L'Arsenal dóna el FC Barcelona per favorit a l'eliminatòria

Wenger adverteix, però, que el seu equip "té les mateixes possibilitats de guanyar" que el club català

L'entrenador francès Arsene Wenger considera que el FC Barcelona surt com a favorit de cara a l'eliminatòria de quarts de final contra l'Arsenal. Això no obstant, Wenger considera que l'Arsenal té les mateixes probabilitats de passar l'eliminatòria de la Lliga de Campions que el seu pròxim rival, el FC Barcelona de Pep Guardiola, si els seus homes "donen el millor de si mateixos" al camp.

"Si van a una casa d'apostes i intenten guanyar unes lliures, veuran que nosaltres no som els favorits contra el Barcelona", ha indicat Wenger. El francès ha reconegut que el conjunt català "és, per descomptat, un bon equip", però ha recordat que també ho són ells. El tècnic de l'Arsenal creu que el duel amb el Barça "serà un partit interessant i emocionant" i considera que, per eliminar-lo, "hem d'assegurar-nos que nosaltres mantenim la confiança i estem centrats".

D'altra banda, ha recordat que l'Arsenal porta des de l'agost passat lluitant per la Lliga, on ocupen la tercera posició a la classificació, per la qual cosa considera important "mantenir el cap en el que és vital per a l'equip, en el torneig, per després poder afrontar la Champions amb una gran confiança". Per això, el tècnic francès demana a la seva plantilla que se centri en el seu pròxim compromís de lliga, aquest dissabte amb el West Ham United, i que no es "distregui" davant l'aparellament amb el club català.

Entre els atractius de l'eliminatòria, destaquen la presència de l'excapità de l'Arsenal, el francès Thierry Henry, a les files del Barça, i el retorn de l'actual capità gunner, Cesc Fàbregas, al club que el va formar. A més, serà una reedició de la final de París, on el Barça va aconseguir la segona copa d'Europa per a les seves vitrines.

A la part contrària de la presència d'Henry i de Cesc, hi ha l'absència per lesió del defensa de l'Arsenal William Gallas, per culpa dels problemes musculars que l'han deixat fora dels últims sis partits que han disputat els gunners.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.