Esports

85 avions porten a Roma els seguidors del Barça que van a veure la final contra el ManU

Quinze mil persones es desplaçaran a la capital italiana per veure la final de la Champions. Només tres vols xàrter estan patint algun tipus de retards

Uns 85 vols han sortit o sortiran aquest dimecres de l'aeroport del Prat de Barcelona amb destinació a Roma, carregats de barcelonistes que van a veure la final de la Lliga de Campions que enfrontarà el Barça amb el Manchester United.

65 vols xàrter i 20 de línies regulars són els encarregats de fer arribar els quinze mil seguidors del Barça a la seva destinació: Roma. Els primers vols xàrter s'han enlairat a les 5 del matí d'aquest dimecres i només tres han hagut de lamentar retards.
 
Segons fonts de l'aeroport, aquests tres vols, que són operats pel RACC, havien de sortir de Barcelona a les 6 del matí, però els avions encara no han aterrat a l'aeroport tot i que s'espera que ho facin al llarg del matí.

Alguns passatgers han estat traslladats en dos autobusos a l'aeroport de Reus després que la companyia aèria amb què havien contractat el seu vol els anunciés que un retard havia impedit que l'avió que els havia de portar a Roma aterrés al Prat.

Les mateixes fonts han assenyalat que a l'aeroport es veuen molts aficionats del Barça amb banderes, samarretes i amb emblemes i els colors del Futbol Club Barcelona, però que tots es comporten amb molta tranquil·litat i sense provocar cap incident, i que hi ha molt bon ambient.

Des de l'aeroport s'ha puntualitzat que malgrat la gran afluència de passatgers no hi ha cues, ja que la majoria són persones que viatgen sense equipatge i que només han de recollir la targeta d'embarcament per passar a la zona d'espera, un procés que es fa molt ràpid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.