Esports

Nadal reprendrà els entrenaments dilluns que ve i reapareixerà a Mont-real

El manacorí se centrarà ara a recuperar el seu nivell en la gira americana, que començarà el 8 d'agost al Canadà

El tenista mallorquí Rafael Nadal, que ha estat els dos últims dies a Barcelona sotmetent-se a diverses proves per avaluar l'estat de la seva lesió, reprendrà els entrenaments dilluns que ve i tornarà a la competició en el Màster 1.000 del Canadà.

Després de diverses exploracions, el metge de la federació espanyola Ángel Ruiz Cotorro ha donat llum verda al jugador perquè reprengui els entrenaments dilluns que ve, després d'estar diverses setmanes allunyat del circuit i fent treball de recuperació a Mallorca amb el seu fisioterapeuta, Rafael Maymó.

Nadal, que s'ha perdut la gira d'herba i que va renunciar a defensar el títol de Wimbledon a causa del dolor als genolls, ha perdut el número u del rànquing mundial a favor del suís Roger Federer.

El balear se centrarà ara a recuperar el seu nivell en la gira americana, que començarà el 8 d'agost a Mont-real, on defensa el títol aconseguit la temporada passada davant l'alemany Nicoles Kiefer, i que espera culminar amb una bona actuació a l'Open dels Estats Units.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.