Esports

Iván de la Peña es torna a lesionar i és baixa segura per a la visita del Getafe

El càntabre es va fer mal tot sol durant un partidet amb la resta de companys. El van haver d'atendre, primer sobre la gespa i més tard als vestidors

Iván de la Peña s'ha tornat a lesionar en l'entrenament que l'Espanyol va fer ahir a la tarda a Sant Adrià de Besòs. El càntabre es va fer mal tot sol durant un partidet amb la resta de companys. El van haver d'atendre, primer sobre la gespa i més tard als vestidors.

El primer comunicat mèdic parla d'uns problemes al tríceps sural de la cama dreta, però hauran de passar 48 hores per saber segur si es tracta d'una simple elongació muscular o d'una ruptura. En tot cas, és baixa segura per a la visita del Getafe.

D'una altra banda, aquest dilluns s'ha reincorporat als entrenaments el central argentí Nico Pareja, convocat per la selecció del seu país amb motiu de l'amistós davant Espanya. Com li ha succeït anteriorment, el blanc-i-blau es va quedar amb les ganes de debutar amb la seva selecció.

A més, tant David García com Moisés Hurtado i Juan Forlín han participat amb tota normalitat en la llarga sessió preparatòria programada per l'entrenador espanyolista, Mauricio Pochettino, que ja ha començat a preparar el pròxim partit de Lliga contra el Getafe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES