Esports

Puyol, més minuts en Lliga que Rexach

El defensa blaugrana se situa en el quart lloc del rànquing de jugadors amb més minuts a la Lliga

Davant el Valladolid, el defensa del Barça Carles Puyol va superar Carles Rexach sobre minuts disputats a la Lliga. El capità suma 26.898 minuts i en el pròxim partit de Lliga contra l'Sporting de Gijón podria superar Andoni Zubizarreta i situar-se tercer en el rànquing blaugrana.

Des que la temporada 1999-2000 Puyol va debutar amb la samarreta del primer equip, el jugador s'ha anat convertint en una peça fonamental a l'onze blaugrana, cosa que l'ha fet ser tot un referent els últims anys.

Des de Van Gaal fins a Josep Guardiola, tots els entrenadors que ha tingut el capità del Barça han comptat amb ell. I la confiança cap al jugador comença a quedar reflectida ara, després d'onze temporades en el primer equip, quan Puyol fa unes xifres que molt pocs podran arribar a aconseguir.

A Zorrilla, Puyol va disputar la totalitat del partit i això significa que, a la Lliga, el defensa del Barça ja ha jugat 26.898 minuts. Una xifra que el permet superar Carles Rexach, que en la seva etapa com a jugador va disputar 26.824 minuts a la Lliga. Mentre que el de Pedralbes ho va fer en 331 partits, Puyol ha sumat tots aquests minuts en 315 partits de Lliga.

Una vegada superat Rexach, l'ara capità del Barcelona és quart a la llista de jugadors amb més minuts a la Lliga. Tot i així, la setmana que ve podria pujar un lloc més, ja que podria superar Zubizarreta, que va sumar 26.945 minuts de Lliga amb la samarreta blaugrana. Només li faria falta jugar mitja part per a aconseguir aquest nou récord.

Així, la setmana que ve contra l'Sporting podria situar-se en tercera posició per darrere de Migueli i Xavi. El de Terrassa, que va debutar una temporada abans que Puyol, suma 28.103 minuts a la Lliga en 337 partits. Però molt lluny queda Migueli, el jugador que més vegades ha defensat la samarreta del Barça. El defensa blaugrana de la dècada dels setanta i vuitanta va jugar 391 partits a la Lliga i va sumar 34.368 minuts en aquesta competició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.