Esports

El FC Barcelona posa a la venda les entrades del partit contra l’Stuttgart

Les localitats provénen de l'opció Seient Lliure i l'adquisició es podrà fer a partir del 17 de febrer amb un màxim de sis

El FC Barcelona posa a la venda, a partir del 17 de febrer, les entrades per a tots els socis i públic en general del partit de tornada de la Lliga de Campions que disputaran al Camp Nou el FC Barcelona i l’Stuttgart el 17 de març. Es poden adquirir localitats a partir dels 42 euros per als socis i 52 euros per al públic.

Fins ara només han pogut comprar les entrades, en exclusiva, els socis sense abonament. Les localitats que provinguin del Seient Lliure són les que ara es posen a la venda; per tant, el volum d'entrades disponibles anirà variant segons el ritme d’alliberacions efectuades pels socis amb abonament que no puguin assistir al partit.

Canals de compra per als socis
Tots els socis podran comprar les entrades per aquest partit al lloc web del club www.fcbarcelona.cat, per Servicaixa, al web de Ticketmaster i trucant al telèfon 902 1899 00. També ho podran fer a les taquilles del FC Barcelona i als centres FNAC i Carrefour, presentant el document d’identitat o passaport. Es podran adquirir fins a sis entrades per carnet de soci, amb un descompte del 20% en la primera entrada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.