Esports

Emocions en cadena

El Barça viu dues jornades extremes, de plenitud i èpica, i té el triplet a tres partits

“Anem cap a Roma!”. Era el rètol gegant, inequívoc, que lluïa l’autocar que va recollir el Barça a l’aeroport del Prat a les cinc de la matinada. Saturat d’emocions, l’equip blaugrana va ser rebut gairebé quan ja sortia el sol per més de 500 fervorosos aficionats. No hi havia son ni feina que impedís homenatjar els herois de Stamford Bridge. Després de la golejada històrica al Bernabéu, per segona jornada consecutiva la gent culer es va mobilitzar en milers com si es tractés d’un títol, tot i que el bloc de Guardiola encara no n’ha certificat cap. Els té a un pas, amb tres partits –o quatre– que poden desembocar en el triplet.

“Tots ens vam emocionar molt, i per on era jo a la graderia quasi caic a baix. Vam creure-hi fins al final i va ser indescriptible, fabulós. Un triomf del futbol”, va expressar ahir Joan Laporta a TV3. “Però queda rematar la feina. Si no ho féssim tot podria quedar en una anècdota”, va afegir el president del Barça, que en sortir de l’estadi londinenc es va abraçar amb bona part de l’expedició i fins i tot va saltar amb més d’un.

L’alegria era compartida per tothom, tot i que la forta intensitat viscuda en un marge de quatre dies, amb el 2-6 i l’1-1, va anar generant certa descompressió a l’avió de tornada. Era molt tard –entre tot plegat, el vol des de l’aeroport de Gatwich es va endarrerir més de dues hores– i la tranquil·litat es va acabar imposant. Aquesta vegada Piqué no va fer de DJ intempestiu com en anteriors ocasions. El barcelonisme païa tantes emocions...

Just un any després de tocar fons al Bernabéu, el Barça s’ha abocat a l’aventura final i ha firmat dos partidassos: a Madrid, va mostrar la plenitud, la superioritat a partir de la bellesa del seu futbol; a Londres, l’èpica, la tenacitat per sobreposar-se a les adversitats amb un final de cine. Dies extrems que han servit perquè pugui guanyar la Lliga diumenge –si venç al Vila-real i el Madrid no ho fa a València–, dimecres la Copa contra l’Athletic i el dia 27 la Champions davant el Manchester.

Precisament avui es posarà en marxa la venda d’entrades per a socis a Roma. Des de les 10 del matí fins a l’11 de maig a les 19 h, cada soci pot fer una petició i el dia 12 se sortejaran els afortunats. La novetat aquest cop és que les localitats porten un xip incorporat amb la identificació de cada persona, el seu nom i cognoms i DNI. A l’accés de l’estadi hi haurà lectors de les entrades on apareixerà el nom, cognoms, DNI i persona que hagi fet la sol·licitud de l’entrada i se li hagi assignat. S’haurà de presentar l’entrada i un document vàlid d’identitat amb fotografia. El club espera rebre unes 20.000 entrades i evitar la polèmica creada fa tres anys amb el RACC a la final de París.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.