Esports

Montmeló acull els últims entrenaments abans del Mundial

Jaume Alguersuari: "Em veig preparat per puntuar a cada cursa"

El Circuit de Montmeló acull des d'aquest dijous fins diumenge vinent els últims entrenaments abans no comenci el Mundial de F-1, el pròxim 14 de març a Bahrein. La primera jornada ha estat dominada per l'australià Mark Webber (Red Bull), amb un millor temps de 1:21.487, mentre que els catalans Pedro Martínez de la Rosa (Sauber) i Jaume Alguersuari (Toro Rosso) s'han situat quart i novè, respectivament. Pel que fa a l'asturià Fernando Alonso (Ferrari) ha acabat setè després de patir una avaria mecànica.

Alguersuari, que s'ha estrenat a casa ja que la temporada passada va arribar al Mundial quan ja s'havia disputat la cursa de Montmeló, estava molt satisfet amb la seva actuació i confiat en les seves possibilitats de cara al campionat. "El meu objectiu serà estar sempre entre els deu primers i em veig preparat per puntuar a cada cursa", ha explicat el jove pilot barceloní. "Cada cop em trobo més còmode amb el cotxe, que és fiable i molt ràpid", ha afegit.

Pel que fa a De la Rosa, ha assegurat que "encara queda molta feina per fer", però que se sent "fort" i "preparat al màxim" per a l'inici del Mundial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.