Esports

Barrichello guanya el GP d'Itàlia

El brasiler de l'equip Brawn GP s'imposa al seu company Button i a Kimi Raikkonen, mentre que Jaume Alguersuari abandona per problemes tècnics

El brasiler Rubens Barrichello, de l'equip Brawn GP, ha aconseguit avui imposar-se al Gran Premi d'Itàlia, per davant del seu company d'equip el britànic Jenson Button i Kimi Raikkonen, de Ferrari. Estranyament, al finlandès de l'equip italià l'ha acompanyat la sort aquesta tarda. I és que a l'última volta l'anglès Lewis Hamilton, que era tercer, ha estavellat el seu Mc Laren- Mercedes. El vigent campió ha perdut el control del seu cotxe a la primera corba després de la recta i ha destrossat el seu monoplaça.

Jaume Alguersuari, de Toro- Rosso, ha sortit des del boxes per culpa d'un problema a la suspensió. El català no ha pogut acabar la cursa ja que s'ha vist obligat a abandonar a la volta 19 per culpa d'uns problemes al canvi quan rodava a la setzena posició. Fernando Alonso, per la seva banda, ha aguantat al capdavant de la cursa, però el seu Renault no acabava de rutllar com s'esperava. L'asturià, tot incorporar el KERS en el seu monoplaça, només ha pogut acabar en cinquè lloc. Cal destacar també la gran cursa de l'alemany Adrian Sutil, que amb un Force India, s'ha quedat a les portes del podi, acabant quart per davant d'Alonso.

Els Brawn tornen a manar a la Formula 1. Barrichello passa per un gran moment i avui s'ha proclamat guanyador per segona vegada aquesta temporada. Tot i així, queden quatre curses i és molt complicat que el brasiler retalli els 14 punts que li porta d'avantatge el seu company Jenson Button. Nou doblet de Brawn GP que amb una gran estratègia -a una sola aturada- han fet un pas de gegant per ser campions del món, tant d'equips com de pilots. I tot plegat a casa de Ferrari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.