Esports

De la Peña renova per dues temporades

L'Espanyol tanca així el capítol de renovacions, després de les del porter Carlos Kameni i els defenses David García i Javi Chica

El migcampista Iván de la Peña, que finalitzava contracte amb l'Espanyol el 30 de juny que ve, ha arribat avui a un acord amb el club per renovar el seu contracte per dues temporades, després de les quals passarà a ocupar un càrrec en l'organigrama de l'entitat.

El conseller Germán de la Cruz, màxim responsable de l'àrea esportiva, ha confirmat aquesta tarda que el representant del jugador, Manel Ferrer, ha respost "de forma positiva" a l'última oferta de renovació que li havia fet el club.

La continuïtat de De la Peña era una de les prioritats del tècnic, Mauricio Pochettino, per al nou projecte. Amb la del migcampista càntabre, l'Espanyol ha tancat el capítol de renovacions, després de les del porter Carlos Kameni i els defenses David García i Javi Chica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.