Esports

Maxwell pateix un trencament del bíceps femoral de la cuixa dreta

El defensa del Barça tampoc hagués pogut jugar l'últim partit de lliga contra el Valladolid del proper diumenge per acumulació de targetes

El defensa del Barça Maxwell Scherrer pateix un trencament del bíceps femoral de la cuixa dreta, segons els serveis mèdics del club en un comunicat.

El lateral brasiler, que no va poder acabar el partit d'aquest dissabte davant el Sevilla (va ser substituït per Eric Abidal en la segona meitat) a causa d'aquesta lesió, se sotmetrà dilluns a unes proves mèdiques que determinaran l'abast exacte del trencament i el temps de recuperació.

En qualsevol cas, Maxwell no hauria pogut jugar l'última jornada de lliga, on el Barça es jugarà el títol davant el Valladolid al Camp Nou.

El lateral blaugrana va veure en el Sánchez Pizjuan la cinquena targeta groga i hagués estat igualment baixa per sanció. El migcampista Xavi Hernández, que també va veure a Sevilla la cinquena cartolina groga, tampoc podrà jugar davant el Valladolid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona