Esports

Robredo perd davant Roddick a quarts d'Indian Wells

Ha perdut en dos sets, 6-3 i 7-5

El tenista català Tommy Robredo, divuitè cap de sèrie, ha caigut eliminat en els quarts de final del Màster 1000 d'Indian Wells, torneig corresponent al circuit de l'ATP dotat amb 3,6 milions de dòlars en premis, després de perdre contra el nord-americà Andy Roddick, per 6-3 i 7-5.

Tommy Robredo no hna tingut opció davant del setè favorit, atès que el nord-americà ha imposat la potència del seu servei, amb el 69 per cent de primeres sacades, 19 punts guanyadors i 6 punts directes, i ha assolit les semifinals en 1 hora i 18 minuts.

Roddick, que arriba per quarta vegada a la penúltima ronda d'Indian Wells, n'ha tingut prou amb anotar-se les dues boles de 'trencament de servei' de les que ha disposat -Robredo,  cap-, una a cada màniga, per guanyar el partit, i s'enfrontarà al suec Robin Soderling, que ha vençut el britànic Andy Murray en dos sets (6-1 i 7-6 (4)).

Avui, el mallorquí Rafa Nadal, que classificat per a la final de dobles al costat de Marc López vencent a Aspelin i Hanley, buscarà una plaça a la final del torneig nord-americà davant el croat Ivan Ljubicic, després de derrotar el txec Tomas Berdych.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.