Esports

Preparen una xiulada contra el minut de silenci de Samaranch al Camp Nou

6.765 persones s'han adherit al grup del Facebook que recorda el passat franquista del president d'honor del COI i es nega a homenatjar-lo

Un grup de seguidors del Barça s'està organitzant per fer una gran xiulada al Camp Nou durant el minut de silenci que les autoritats volen dedicar a Juan Antonio Samaranch, president d'honor del Comitè Olímpic Internacional (COI), mort dimecres passat.

Fins aquesta tarda, 6.765 persones s'han adherit al grup del Facebook No al minut de silenci per Samaranch al Camp Nou!. El creador del grup –els membres del qual van augmentant– explica, perquè la gent s'hi adhereixi, que "no volem que al Camp Nou es faci cap mena d'homenatge a Franquistes!". Demà, a les 18h, es veurà com respon el públic del partit contra el Xerez.

La xarxa social Facebook aplega més pàgines que mostren l'antipatia de la societat cap a Samaranch. Good Bye Samaranch: un franquista menys! ja té 3.300 membres i diverses pàgines en contra de la capella ardent instal·lada al Palau de la Generalitat sumen gairebé 1.000 persones.

D'altra banda, Facebook també compta amb admiradors de l'expresident del COI que han fundat pàgines com Quiero que el Estadio Olímpico de Barcelona se llame J.A. Samaranch, amb només 8 membres. Tot i que, En contra que l'estadi Lluís Companys passi a dir-se estadi Samaranch té 65 seguidors.

Altres pàgines més humorístiques i amb menys admiradors no entren a avaluar el passat de Samaranch. Aquestes tenen noms com No se pronuncia la CH de samaranch! o Paso olímpicamente de Samaranch.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.