Esports

El Barcelona venç el Zalgiris (70-77)

El Regal Barça segueix invicte a l'Eurolliga tot i les baixes de Navarro i Basile

El Regal Barça segueix invicte a l'Eurolliga (70-77). Els ha costat molt trencar el partit i, quan semblava que el tenien controlat, han hagut de patir fins al final per emportar-se el triomf. La culpa ha estat d'un immens Begic: 20 punts, 7 rebots, 2 assistències i 2 taps.

El primer quart ha estat molt igualat. Mickeal i Brown han assumit la responsabilitat ofensiva dels seus respectius equips en els minuts inicials del xoc i ni uns ni altres han aconseguit avançar-se en el marcador (12-12, min.5). El Zalguiris ha començat a manar a la pista quan Begic ha aparegut per amargar la vida a N'Dong i Vázquez, però l'efectivitat de Rubio i Morris ha aconseguit que el Barça recuperés el liderat al final del primer quart (21-23).

En el segon període, cinc punts consecutius de Mickeal han marcat el màxim avantatge visitant de tota la primera meitat (30-37, min.18), però l'encert de Begic i un triple sobre la botzina de Klimavicius han permès al conjunt lituà marxar al descans només tres punts per sota del Barça (38-41).

En els últims minuts del partit, el Barça estava més sencer que els lituans, però Begic no ho ha posat fàcil als de Xavi Pascual. El recital ofensiu del pivot eslovè i un parell de taps consecutius han mantingut amb vida el seu equip (59-67, min.34). Brown i Kalnietis l'han ajudat poc després per reduir la diferència a ritme de triples (68-70, min.37).

A la fi, Lorbek hi ha posat ordre amb quatre punts consecutius, i Mikeal, que avui ha fet de Navarro, el colofó al 70-77.

Fitxa tècnica
70 - Zalguiris Kaunas (21+17+15+17): Brown (17), Kalnietis (13), Salenga (-), Watson (12), Begic (20) -cinc inicial- Pocius (3), Milaknis (-), Kukinas (-), Janavicius (-), Klimavicius (5) i Juskevicius (-).

77 - Regal Barcelona (23+18+22+14): Rubio (8), Grimau (6), Mickeal (22), Lorbek (11), N'Dong (-) -cinc inicial- Morris (13), Sada (2), Lakovic (11), Vázquez (4), Rabaseda (-) i Trias (-).

Àrbitres: Ziemblicki (POL) i Cicoria (ITÀ). Han eliminat per cinc faltes personals Pocius (min.36) i Grimau (min.37).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.