Esports

4.700 entrades en dues hores

De les deu a les dotze del matí, el FC Barcelona ha rebut 2.500 peticions per a 4.700 entrades per a la final de la Lliga de Campions. El preu de les localitats oscil·la entre els 70 i els 200 euros

Roma ja no és un somni, però les entrades continuen sent una il·lusió. Els elegits seran poc més de 17.000, i encara que tots els culers voldrien ser-hi, només els socis del club tindran accés a aquest privilegi a un preu que oscil·la entre 70 i 200 euros.

El FC Barcelona ha iniciat aquest divendres a les 10 del matí el procés de petició de localitats a través de la seva pàgina web. I en les dues primeres hores ha registrat 2.500 peticions per a 4.700 entrades.

Hi ha temps per apuntar-s'hi fins dilluns a les set de la tarda, i cada soci pot demanar fins a quatre entrades per a la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United. 

Si hi ha més demandes que localitats disponibles -fet que es dóna per segur que passarà-, el Barça farà un sorteig dimarts dia 12. La recollida de les entrades es farà del 12 al 14 de maig.

En total, el Barça disposarà d'unes 20.000 entrades, però d'aquestes més de 2.000 quedaran reservades per a compromisos corporatius.

La UEFA ja ha advertit que identificarà cada entrada amb el nom de l'espectador, però això no ha aturat la revenda, que ja va dels 900 als 9.000 euros per entrada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.