Esports

Zlatan Ibrahimovic: "Estem a punt per guanyar-ho tot"

El davanter blaugrana admet que no se sent "motivat" per jugar amb la selecció de Suècia

El davanter del Barça Zlatan Ibrahimovic ha assegurat aquest dilluns que sent que l'equip està "a punt per guanyar-ho tot", en al·lusió als reptes immediats del club, com ara els partits contra el Dinamo Kíev o el derbi barceloní i, a més, un Mundial de clubs que es pren com un repte, ja que és l'únic títol que li falta al Barça.

"Primer hem de jugar el partit de Kíev i després el de l'Espanyol, però el Mundial de clubs és un trofeu molt important i és el que li falta a aquest club. Si guanyéssim, seria guanyar-ho tot en un any i mig, amb el triplet i les dues Supercopes. Estem a punt per guanyar-ho tot", ha assegurat.

El davanter sap que "no serà fàcil" vèncer el Dinamo a la Champions, però és optimista perquè el Barça acaba de guanyar l'Inter i el Reial Madrid. "Aquesta setmana hem guanyat partits difícils i ara contra el Dinamo volem guanyar perquè és una gran ocasió de quedar primers", ha pronosticat.

"Puc fer-ho millor"
Personalment, assegura que s'ha integrat molt bé a l'equip de Guardiola. Per aquesta raó, afirma que marcar gols, ja n'ha fet 10 a la Lliga i un a la Champions, és "fàcil" perquè els companys l'ajuden. "El Barça juga un joc que m'agrada molt, i fan moviments d'atac bons i tot l'equip juga a dalt", ha destacat. "Puc fer-ho millor, però després de tres mesos ja entenc millor el que vol el míster", ha afegit.

Després d'una pretemporada inactiu per una lesió al canell, i d'estar uns dies parat fa unes quantes setmanes, espera no tenir més contratemps i poder millorar encara més el seu joc. "Puc jugar encara millor del que faig ara, però quan et sents bé i estàs lliure al camp, menys estressat i més concentrat, les coses són més fàcils", ha manifestat.

Del seu company Leo Messi, el suec ha subratllat que s'entén molt bé amb l'astre argentí sobre la gespa i que, segons la seva opinió, és un "just vencedor del Pilota d'Or". "Em trobo molt bé amb ell, cada dia el conec millor i l'afició es diverteix quan juguem junts", s'ha congratulat.

El que no vol són comparacions amb Eto'o, ja que considera que no es pot comparar "els grans jugadors".

Gens motivat per jugar amb Suècia
Pel que fa a la seva relació amb la selecció de Suècia, ha anunciat que ara mateix no està "motivat" per jugar-hi, ja que l'equip del seu país no participa en el proper mundial i no té partits importants a la vista. "Jugaré molts partits amb el Barcelona i, pel que fa a Suècia, ja veurem l'any que ve què faig. Avui no ho sé", ha sentenciat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.