Esports

Iniesta: "Estem més bé que mai"

El manxec demana als seus companys i a l'entorn barcelonista que no facin cas del Madrid

El migcampista del Barcelona Andrés Iniesta ha assegurat que el seu equip està "més bé que mai" quan falten tres partits per al tancament de la Lliga i malgrat haver caigut eliminat a la Lliga de Campions davant l'Inter de Milà.

Després d'una temporada esgotadora, la plantilla del Barça arriba al tram final en bones condicions per esgotar la baralla per la Lliga, segons Iniesta. "Estem més bé que mai, queda molt poc i el repte és tan gran que paguen la pena tots els esforços", ha dit.

El jugador manxec ha elogiat el nivell ofert pels seus companys a Vila-real, "van donar la cara després d'un cop molt dur". A més, Iniesta ha instat els seus companys i l'entorn barcelonista a centrar-se únicament en el rendiment del conjunt blaugrana i oblidar-se dels resultats del Reial Madrid, perquè "el fet més important és que depenem de nosaltres mateixos".

Iniesta, lesionat des de fa pràcticament tres setmanes, ha insistit que l'única obligació del Barça és "tirar els partits endavant" més enllà que el Madrid segueixi guanyant els seus. "Si guanyem els tres partits, serem campions, això és el que cal pensar, res més. Si guanyem el que és nostre, les matemàtiques surten segur". De manera sorprenent, Iniesta ha admès que no va veure el partit del Reial Madrid contra l'Osasuna (3-2) "perquè estava veient una pel·lícula, bastant dolenta, per cert", ha respost, irònic, sense revelar-ne el títol.

La lesió, un trencament al bíceps femoral de la cama dreta, pot impedir-li tancar la Lliga sense tornar a jugar, però Iniesta ha subratllat la confiança de "poder jugar almenys l'últim partit i si pot ser, guanyar la Lliga".

Iniesta ha participat juntament amb l'exmadridista Rafael Gordillo en la presentació de la Danone Nations Cup 2010, un campionat aleví de futbol-7 que reuneix 2,5 milions de jugadors en 40 països, com a padrí de la present edició del torneig, la final del qual se celebrarà a Sud-àfrica al mes d'octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.