Esports

Barça i Lloret comparteixen grup amb Bassano i Quevert en la Lliga Europea

En el Grup A, coincideixen CH Mataró i Roncato Vic, i en el Grup B, Noia Freixenet i Tecnol Reus

El Barça i el Lloret han quedat emparellats en el Grup C, al costat del Bassano i el Quevert, en el sorteig de la Lliga d'Europa que s'ha celebrat aquest matí a Dinan (França).

Tal com estava marcat al reglament, els sis equips catalans que disputaran la Lliga Europea s'han repartit en tres grups, coincidint també en el Grup A CH Mataró i Roncato Vic, en el Grup B Noia Freixenet i Tecnol Reus.

Vic i Mataró compartiran grup amb el Follonica i el St. Omer. De la seva banda, Noia i Reus surten com a favorits en un grup on també es troba el Candelaria portuguès i el Weil, d'Alemanya. El Grup D, sense cap quip català, l'integren Porto, Valdagno, Cronenberg i Iserlohn.

Aquest any, la fase final es disputarà amb un format de final-6, amb dos triangulars, de manera que els vencedors de cada triangular jugaran la gran final.

Així, es classificaran els primers de cada grup, mentre que els segons dels grups A i B, d'una banda, i C i D, per l'altre, disputaran una repesca que consistirà en una eliminatòria a anada i tornada.

Copa CERS
D'altra banda, en els setzens de la Copa de la CERS, que es disputarà el 21 de novembre i el 19 de desembre, s'han donat els següents aparellaments:
Seregno (ITÀ) - Vilanova L'Ull Blau (CAT)
Wimmis (SUÏ) - Proinosa Igualada (CAT)
Joventude Viana (POR) - Coinasa Liceu (GAL)
Enrile PAS Alocy (VAL) - Dornbing (AUS)
Roller Biasca (SUÏ) - SA Merignac (FRA)
Noisy Le Grand (FRA) - Amatori Lobby (ITÀ)
Braga (POR) - Herringuen (AL)
Walsum (AL)- Coutras (FRA)
Roller Bassano (ITÀ) - Uttigen (SUÏ)
Herne bay (GB) - Giovinazzo (ITÀ)
Grimsby (GB) - Benfica (POR)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.