Esports

Tamudo, De la Peña i Chica, gairebé descartats per a Vila-real

Verdú, Forlín i Moisés Hurtado, que eren dubte, sí que podran estar a disposició de Pochettino

El capità de l'Espanyol, Iván De la Peña, el davanter Raúl Tamudo i el lateral esquerre Javi Chica estan gairebé descartats per al partit que enfrontarà l'equip blanc-i-blau al Madrigal amb el Vila-real d'Ernesto Valverde.

Tamudo, amb una elongació al bíceps femoral de la cama dreta, i De la Peña, amb una elongació al recte anterior de la cama dreta, segueixen entrenant-se avui al marge de la resta dels seus companys, per la qual cosa la seva presència a la convocatòria no està assegurada.

Per altra banda, Javi Chica té molèsties a l'adductor de la cama dreta i demà se li farà una ecografia per determinar l'abast de la lesió.

En canvi, el davanter Joan Verdú, que ha acabat l'entrenament d'avui amb un cop al turmell, el defensa argentí Juan Forlín, a qui ja han retirat els punts de sutura al cap, i el migcampista Moisés Hurtado, que s'ha eentrenat al marge de l'equip per les molèsties als adductors, sí que podran estar a la disposició del tècnic Mauricio Pochettino per al partit d'aquest diumenge.

Precisament el defensa Moisés Hurtado ha atès els mitjans de comunicació després de l'entrenament i ha alertat del perill que representa l'equip de l'exentrenador de l'Espanyol, Ernesto Valverde.

"Els equips de Valverde surten a atacar ràpid, a posar-se al teu camp, i per això hem d'intentar tenir la pilota", ha advertit Moisés, a més d'indicar que el Vila-real "és un equip amb una plantilla molt àmplia i de molta qualitat".

Per combatre la qualitat, Moisés ha apostat pel "bon ritme des de l'inici" i ha assegurat que malgrat que la situació del Vila-real no és bona, amb només dos punts a la Lliga, "al final de la temporada serà a dalt".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona