Esports

Els metges del Sevilla detecten una malaltia de cor en el català Sergio Sánchez

El jugador ha estat apartat de l'equip de forma indefinida a l'espera de realitzar-li més proves. Sánchez, natural de Mataró, era amic del desaparegut Dani Jarque

Sergio Sánchez, jugador del Sevilla, és baixa indefinida. Els metges li han detectat una malaltia cardíaca i li aconsellen "aturar tota la seva activitat física de moment".

El jugador, natural de Mataró, s'ha desplaçat aquests dies a Barcelona per estar amb la seva família, fet que aprofitaran per practicar-li altres proves mèdiques que ajudin a certificar el diagnòstic inicial.

Sánchez, de 23 anys, va arribar al club sevillista la temporada passada procedent de l'Espanyol. De fet, era gran amic del desaparegut Dani Jarque i se'l va poder veure molt afectat en l'entarrament del blanc-i-blau.

L'any 2007 el futbolista del Sevilla Antonio Puerta va morir després de desmaiar-se en un partit de futbol per una malaltia cardíaca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.