Esports

El Regal Barça amplia el contracte de Xavi Pascual fins al juny de 2011

Pascual, de 36 anys, va substituir a la banqueta blaugrana Dusko Ivanovic al febrer de 2008

El Regal Barça ha anunciat l'ampliació del contracte del seu entrenador, Xavi Pascual, per una temporada més, fins al juny de 2011, de manera que el club blaugrana consolida la seva aposta de continuïtat després de la renovació del secretari tècnic, Joan Creus, que va tenir lloc fa unes quantes setmanes.

Pascual, de 36 anys, va substituir a la banqueta blaugrana Dusko Ivanovic al febrer de 2008 i un any i uns mesos després es va convertir en l'entrenador més jove en proclamar-se campió de l'ACB, després de derrotar a la final al TAU vitorià.

Entre els mèrits del tècnic blaugrana, al marge de la qualitat del bàsquet practicada pel seu equip, també figura la classificació per a un Final Four, la de l'any passat, cosa que el Barça no aconseguia des de la temporada 2005-06.

"Estic molt content amb la decisió del club. La meva renovació i la de la secretaria tècnica mostra la satisfacció que hi ha dins del club i això és bo per a tothom", ha assegurat el tècnic en declaracions als mitjans oficials de l'entitat blaugrana.

El directiu responsable de la secció, Josep Cubells, ha destacat que Pascual és un tècnic que "aposta pels jugadors de la casa, pel bàsquet atractiu i té caràcter guanyador", així que amb l'ampliació del contracte del tècnic s'obre un nou cicle. "Creiem que és un entrenador que marcarà època en la història del club. Per aquest motiu ampliem un any més el contracte, per seguir il·lusionant els socis", ha insistit Cubells.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.