Esports

Xavi no veu ansietat en Ibra i defensa Henry

Considera que només li falta confiança perquè no està marcant gols i té bones sensacions pel que fa a les possibilitats d'èxit del conjunt

Els tímids xiulets que va rebre Ibrahimovic contra el Màlaga al Camp Nou han obert un debat sobre l'adaptació del suec al joc del Barça i si el seu estancament golejador li provoca ansietat. Xavi, però, està convençut que «aquest no és el cas d'Ibra» i que simplement, com tots els davanters, se li exigeixen gols i que ara no està fi en aquest aspecte. En canvi, en Henry sí que veu un problema de falta de confiança com a explicació al seu rendiment. «Amb menys confiança, abaixa el nivell. Ha d'agafar-ne i tornar a sentir-se bé, trobar una dinàmica positiva.» El de Terrassa, però, va deixar molt clar que el francès s'entrenava «de manera exemplar» i que la persona que va publicar que es reservava per arribar en forma al mundial «li volia mal».

Xavi, com Guardiola, també té «molt bones sensacions» pel que fa a les possibilitats d'alçar algun títol aquesta temporada perquè l'equip «té ganes de guanyar» i hi ha «implicació» i una bona «dinàmica de feina». Tot i això, els jugadors han hagut d'escoltar algunes petites crítiques pel seu joc fa unes setmanes i que els més pessimistes fins i tot dubtessin de l'equip. Xavi atribueix aquesta exigència al fet que l'equip ha posat «molt alt» el llistó per tot el que van aconseguir la temporada passada. Ara bé, al de Terrassa també li agrada i el motiva que la gent esperi molt d'ells. «La pressió de guanyar ens afalaga», va afirmar.

Pel que fa al duel de demà contra l'Almeria, Xavi va explicar que espera no patir un marcatge a l'home com el que li va fer Chico en el partit del Camp Nou. «Va ser un dels pitjors moments en els meus deu o dotze anys de professional. No crec que Lillo faci marcatges individuals. Vaig llegir que no en feia i li ho agraeixo», va dir. Qüestionat sobre Juanma Lillo, va comentar que no el coneixia com per fer-ne una valoració professional, però sí que sabia que era amic de Guardiola i un amant del joc ofensiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.