Esports

Mourinho no condicionarà el joc de l'Inter a Messi

El portuguès agraeix al Barça els quatre anys que va treballar al club però diu que "oblida el deute" quan s'hi ha d'enfrontar

El portuguès José Mourinho ha explicat avui, en la roda de premsa prèvia a l'últim entrenament de l'Inter abans del partit de Lliga de Campions contra el Barça, que no canviarà l'estratègia en funció de Messi. "Si juga Messi, o no, no canviarà la manera de jugar del meu equip", ha dit l'entrenador, que no ha volgut fer declaracions en un altre idioma que no fos l'italià, tot i dominar el castellà.

El portuguès ha dit que no manté cap acritud amb el Barça i que agraeix els quatre anys que va ser al club ja que se sent orgullós. "Agraeixo a tothom que va treballar amb mi i l'experiència que vaig guanyar", ha afegit.

Amb tot, ha advertit que ja ha jugat contra el Barça vuit vegades, sis amb el Chelsea i dos amb l'Inter, i que sempre que ho fa "oblida aquest deute amb el blaugrana" i està amb el seu equip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES