Esports

Messi, Iniesta i Xavi competeixen amb Ronaldo i Kaká pel premi de la FIFA al millor jugador del món

Barça i Madrid monopolitzen la llista dels cinc finalistes

L'elecció del millor jugador del món per part de la FIFA es convertirà en un nou duel entre el Barça i el Reial Madrid, ja que els dos equips monopolitzen la llista dels cinc finalistes per al guardó.

La FIFA ha fet pública aquest dilluns la relació dels cinc candidats. Els barcelonistes Lionel Messi, Andrés Iniesta i Xavi Hernández pugnaran amb els madridistes Cristiano Ronaldo i Kaká per aconseguir, el 21 de desembre a Zuric, un premi que es decideix pels vots dels entrenadors i capitans de les seleccions nacionals de tot el món.

El principal favorit és Messi, que ja ha guanyat la Pilota d'Or i l'Onze d'Or.

Durant la Gala de la FIFA també es faran públics els noms dels guanyadors del FIFA/FIFpro World XI, els integrants del millor onze de l'any, un guardó al qual aspiren 55 candidats.

Cesc Fàbregas (Arsenal), Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Carles Puyol, Messi, Dani Alves, Thierry Henry, Yaya Touré i Zlatan Ibrahimovic (Barça) i David Villa (València) són els catalans i jugadors d'equips dels Països Catalans que opten al guardó.

El mateix 21 de desembre es coneixerà el guanyador de la primera edició del guardó Puskas de la FIFA, que premiarà el jugador que hagi marcat el "gol més bonic" de l'any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.