Esports

Rosell proposa reurbanitzar l'entorn del Camp Nou amb un cost de 150 milions

També es reformaria l'interior de l'estadi i es construiria un espai per a les penyes

Sandro Rosell, candidat a les eleccions del Barça, ha presentat avui el seu projecte Espai Barça, que contempla la reurbanització de l'entorn del Camp Nou amb la creació d'un nou Palau Blaugrana, un hotel, unes instal·lacions esportives i un auditori, entre d'altres instal·lacions, amb un cost total de 150 milions d'euros.

Els 150 milions d'euros inclourien també el cost de la reforma de l'interior del Camp Nou –aproximadament 30 milions d'euros, segons Jordi Moix, responsable de patrimoni de la candidatura– per millorar l'accessibilitat, renovar els sanitaris i crear nous espais de restauració.

El projecte també contempla la construcció d'un espai destinat a les penyes, un centre esportiu amb gimnàs, servei de fisioteràpia i piscina, a més d'un nou concepte de museu, dedicat al Barça, que inclouria diverses exposicions sobre la història de Catalunya.

Les obres es prolongarien durant sis o vuit anys, segons allò explicat pels responsables del futur projecte, i el pla de reurbanització se sotmetria, "en tot cas", segons Sandro Rosell, a l'aprovació de l'assemblea general de socis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES