Esports

Cristiano no serà operat

L'objectiu del club blanc i del mateix Cristiano és estar disponible contra el Barça.

Cristiano Ronaldo va viatjar ahir a Amsterdam per ser examinat pel prestigiós doctor Cornelius Nicolas van Dijk, el metge que el va operar el 2008 del mateix turmell, que va confirmar el diagnòstic dels serveis mèdics del Madrid.

Així, el portuguès seguirà en tractament durant 15 dies més per l'edema ossi que pateix, moment en què tornarà a Holanda per concretar segurament una data de reaparició que podria més o menys coincidir amb el clàssic del Camp Nou, el 28 de novembre.

Els últims dies s'havia especulat fins i tot amb la possibilitat que Cristiano hagués de passar de nou pel quiròfan, cosa que ha descartat el doctor Van Dijk. Amb el seu informe, el Madrid evitarà que el seu jugador sigui convocat per Portugal per disputar la decisiva eliminatòria de repesca del Mundial, el 14 i el 18 d'abril contra Bòsnia.

Fins ahir mateix tant el president de la Federació Portuguesa, Gilberto Madaíl, com el seleccionador, Carlos Queiroz, volien que Ronaldo jugués contra Bòsnia. No es refiaven dels nous informes perquè el mateix jugador els havia assegurat que es trobava bé per jugar. Insinuaven que tota l'alarma creada amb la seva lesió era una campanya de la premsa i una estratègia del Madrid per evitar ser convocat per la seva selecció.

En qualsevol cas, és clar que l'objectiu del club blanc i del mateix Cristiano és estar disponible contra el Barça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES