1-1: El Madrid de CR9 també fracassa a la Champions

L'equip madridista marca només començar, però no pot amb l'Olympique de Lió i es queda fora dels quarts de final per sisena temporada consecutiva

El Reial Madrid no ha pogut superar el lístó dels últims cinc anys a la Champions i s'ha quedat per sisena vegada consecutiva fora dels quarts de final de la competició. L'equip madridista no ha estat capaç de doblegar l'Olympique de Lió, que després d'imposar-se en el partit d'anada (1-0) va encarrilar la classificació amb un empat (1-1) al Santiago Bernabéu, que serà l'escenari de la final el pròxim mes de maig.

L'equip de Manuel Pellegrini, com s'esperava, ha sortit a l'esprint per intentar capgirar l'eliminatòria el més aviat possible i les coses se li han posat molt bé, ja que ha aconseguit marcar als sis minuts de partit. Ha estat Cristiano Ronaldo qui ha fet pujar l'1-0 culminant un contraatac amb un xut ni fort ni col·locat, però que ha agafat fred el porter francès, que se l'ha empassat.

A partir d'aquí, els blancs han intentat forçar la màquina amb velocitat, amb molta pressió i fins i tot amb intimidació, però l'empenta ha estat superior a la precisió. Higuaín ha tingut dues ocasions, les dues clares que ha tingut el Madrid; la primera l'ha enviada al pal quan ja havia superat el porter i, la segona, ha estat el porter francès qui s'ha rescabalat de l'error del gol evitant el 2-0.

Els francesos han aguantat el mal moment demostrant una gran personalitat i també una impressionant fortalesa física, que els ha permès resistir l'embestida sense perdre l'ordre i arribar al descans amb la derrota mínima, que igualava l'eliminatòria.

A la segona part, el Lió ha fet un pas endavant i el Madrid ha començat a notar el desgast de la seva sortida. Els francesos han controlat molt millor les arribades blanques i alhora han tingut les primeres ocasions i el canvi de dinàmica ha culminat amb el gol de l'empat a un quart d'hora del final, obra de Pjanic després d'una bona jugada de tot l'equip.

En quart d'hora final, Raul ha substituït Kaka, però l'èpica aquest cop no ha funcionat, al Madrid li ha faltat força i li ha sobrat ansietat i la realitat és que l'1-2 ha estat molt més a prop que el 2-1, fins al punt que Casillas s'ha trobat sol amb algun davanter francès en un parell d'ocasions.

Al final el marcador no s'ha mogut, el Bernabéu ha emmudit i Florentino Pérez, Cristiano Ronaldo i companyia . s'han despertat bruscament del seu somni. D'aquí a dos mesos la música de la Champions tornarà a sonar a l'estadi madridista amb motiu de la gran final, però el Madrid no en serà un dels dos protagonistes.

El ManU goleja el Milan
D'altra banda, també s'ha classificat per als quarts de final el Manchester United. Després que a l'anada ja guanyés el Milan a San Siro per 2-3, aquest dimecres a Old Trafford ha golejat els rossoneri per 4-0, amb gols de Rooney, als minuts 13 i 47, Park (59) i Fletcher (88).