Esports

El Barça protesta davant la Federació pel repartiment de les entrades a la final de la Copa

El director general del FC Barcelona demana explicacions després de comprovar que la zona reservada a compromisos a Mestalla estava plena de seguidors de l'Athletic Club

El director general del FC Barcelona, Joan Oliver, ha traslladat als responsables de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) el malestar del club blaugrana pel repartiment d'entrades per a la final de la Copa del Rei, després de comprovar a l'estadi de Mestalla que la zona reservada als compromisos era plena de seguidors de l'Athletic Club.

Oliver va demanar explicacions als responsables de la Federació, ja que la zona de tribuna i lateral, teòricament reservades per a compromisos institucionals i de patrocini de la Federació, havia estat ocupada per milers d'aficionats blanc-i-vermells, la majoria a l'estadi de Mestalla. Els seguidors del Barcelona es van ubicar al gol nord.

La Federació va informar el Barcelona que havia distribuït les localitats entre els seus compromisos previstos, tant institucionals com comercials, però que no podia controlar-ne el destí final.

Els responsables federatius també es van comprometre davant el Barcelona a revisar el sistema de repartiment d'entrades entre patrocinadors, federacions autonòmiques, institucions i un altre tipus de compromisos, encara que la quota de distribució entre clubs seguirà invariable.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.