Esports

El Barça estarà en el grup del campió mexicà en el Mundial de Clubs

L'equip català disputarà el torneig a Abu Dhabi entre el 9 i el 19 de desembre

El FC Barcelona ha quedat agrupat en la mateixa part del quadre del Mundial de clubs que l'Atlante de Mèxic, campió de la Concacaf, amb qui haurà de jugar en semifinals si l'equip mexicà supera abans el vencedor de la prèvia entre l'Al Ahli FCD, vencedor de la Lliga dels Emirats Àrabs, i l'Auckland City de Nova Zelanda.

El sorteig de la competició que s'ha celebrat aquest dijous a Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs, oposa l'Estudiantes de La Plata, representant de la Confederació Sud-americana de Futbol (CONMEBOL) al guanyador de l'eliminatòria entre el TP Mazembe del Congo i el Pohang Steelers de Corea.

El Mundial de Clubs se disputarà entre el 9 i el 19 de desembre als Emirats Àrabs Units entre els equips guanyadors de les Lligues de campions de cada una de les diferents confederacions de futbol del món i del campió de Lliga del país organitzador.

El torneig començarà el 9 de desembre amb els enfrontaments de fase prèvia Al Ahli FC – Auckland City FC i el dia 11 de desembre TP Mazembe – Pohang Steelers FC. El 12 de desembre, el guanyador del primer partit amb l'Atlante FC de Mèxic; i el 15 de desembre, el guanyador del segon partit disputarà amb l'Estudiantes de La Plata el pas a la fase següent.

El FC Barcelona no iniciarà la competició fins al 16 de desembre, amb el guanyador del partit disputat el dia 12 de desembre. La final es disputarà el 19 de desembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona