Esports

La premsa anglesa es rendeix al futbol del Barça

'The Guardian' destaca la figura de Piqué, que defineixen de "no-volgut" pel Manchester, i que consideren que va ser "un pilar de la defensa blaugrana"

La premsa anglesa ha admès la derrota del seu equip amb humilitat. Amb paraules de l'entrenador del Manchester United, Sir Alex Ferguson, The Guardian assegura que va guanyar "el millor equip".

El rotatiu britànic destaca la valoració posterior al partit feta per l'entrenador del ManU. Ferguson va considerar merescuda la victòria del Barça, ja que el seu equip "no va jugar tan bé com s'hauria pogut". Per Ferguson, el primer error del Manchester va ser permetre que Samuel Eto'o arribés a porteria. "El primer gol ens ha matat. Ens hem trobat amb una muntanya massa grossa per pujar", ha lamentat l'entrenador.  D'acord amb el seu entrenador, el diari també destaca el defensa Rio Ferdinand, que considera que "cap de nosaltres pot dir que hem jugat bé, ni de manera individual ni col·lectiva".

The Guardian contrasta aquestes declaracions d'assumpció de responsabilitat amb les que va fer Cristiano Ronaldo, el qual va preferir donar les culpes a l'entrenador dient que les seves tàctiques d'equip eren "equivocades". Preguntat per si la temporada vinent continuaria jugant a Old Trafford, el portuguès va dir: "No ho sé".

The Guardian no ha oblidat destacar la figura de Gerard Piqué, a qui consideren un "no-volgut" pel Manchester la temporada passada i que va ser "un pilar de la defensa del Barça" d'aquest dimecres.

La BBC, per la seva banda, prefereix destacar l'intent frustrat dels de Ferguson per revalidar el títol i conservar-lo per segon any consecutiu, un objectiu que s'havia proposat l'entrenador. Per la cadena britànica, la gran inspiració del Barça d'aquest dijous va ser la seva "superestrella Lionel Messi".

Altres edicions digitals de mitjans anglesos no s'estan de dedicar elogis al Barça. The Times titula amb un "El Manchester United deixa Roma en ruïnes", molt similar a "el somni europeu de Ferguson acaba en runes" de The Sun, i el Daily Mirror es fixa més en la figura del davanter argentí de l'equip català: "Messi conquista el United".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.