El Manresa cau contra el Meridiano 71-54

El conjunt alacantí ha estat superior als del Bages, que ha acabat amb mals percentatges de llançament

El Suzuki Manresa ha caigut a la pista del Meridiano Alacant (71-54) en un partit ple de despropòsits en el qual el conjunt alacantí ha estat superior a l'equip del Bages que ha acabat amb mals percentatges de llançament.

El Meridiano s'ha sobreposat, a més, a l'absència del pivot nord-americà Mario Austin, que només ha pogut disputar els primers segons del partit en lesionar-se en la primera jugada d'atac del seu equip.

Els primers compassos del xoc han estat els únics en què hi ha hagut igualtat en la pista i al marcador, però en la recta final dels primers deu minuts, el conjunt local ha començat a obrir una petita diferència al marcador (21-12).

El partit ha acabat per trencar-se a favor del Meridiano al començament del segon quart, en què el conjunt dirigit per Óscar Quintana ha infligit un parcial de 8-0 que ha elevat la seva renda fins als disset punts (29-12).

El Manresa ha tardat cinc minuts a anotar i ha estat des de la línia de llançaments lliures des d'on ha pogut retallar el seu desavantatge que sempre ha estat per damunt dels deu punts (39-29, minut 20).

Després del pas pels vestidors, el partit ha estat un cúmul de despropòsits entre pèrdues de pilota i errors en el llançament. Un ridícul 3-2 era el parcial del tercer quart quan havien transcorregut cinc minuts (42-31).

Dins del caos que s'ha viscut en el període, els d'Alacant han tret una mica de profit i han ampliat el seu avantatge als quinze punts (54-39, minut 30).

En els últims deu minuts el Meridiano no ha tingut problemes per mantenir el seu avantatge al marcador i ha arribat a tenir una màxima renda de 21 punts (69-48, minut 38) davant un Manresa fora de partit i que ha acabat amb un percentatge de tirs de tres de només dos encerts de 24 intents.