Esports

Iniesta veu difícil sortir de titular contra el Valladolid

El futbolista manxec considera el partit de "vida o mort"

El manxec Andrés Iniesta ha dit avui que "serà difícil ser titular tot el partit" contra el Valladolid aquest diumenge a les 19h. "Les ganes i la il·lusió no falten, però hi ha companys a bon nivell", ha afegit.

Iniesta ha descrit l'últim partit de la lliga com a "complicat" perquè "el Valladolid s'hi juga tot". "Tant el nostre com el Màlaga-Reial Madrid són dos partits contra equips que es juguen el descens i tenen la seva última oportunitat per agafar-se i quedar-se a primera. Seran a vida o mort però depenem de nosaltres i això no té preu. Si fem les coses bé serem campions", ha afirmat.

El futbolista s'ha mostrat confiat en les opcions del seu equip per treure un resultat positiu. "Si fem les coses bé i amb la intensitat que hem tingut, són 90 minuts i no podem fallar. Hem de guanyar i tornar a celebrar un títol que és importantíssim", ha comentat.





Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.