Esports

Arrencada discreta dels catalans a Vancouver

El barceloní Jordi Font ha hagut de retirar-se només començar la classificació en surf de neu per molèsties a la clavícula que té lesionada

La participació catalana en els Jocs Olímpics d’Hivern de Vancouver és, de moment, discreta. En surf de neu, el barceloní Jordi Font, que gairebé va aconseguir la medalla fa 4 anys a Torí, ha hagut d'abandonar en ressentir-se d'unes molèsties a la clavícula.

La igualadina Laura Orgué ha creuat en 38è lloc els 10 quilòmetres estil lliure d'esquí de fons, i ha quedat 2 minuts i 11 segons per darrere de la sueca Kalla, que ha guanyat l'or.

Per la seva banda, Vicenç Villarubla, de l'Alt Urgell, ha acabat 53è en els 15 quilòmetres, a 2:46 de l'or del suís Cologna.

I, finalment, en una de les proves reines dels Jocs, el descens d'esquí alpí, Ferran Terra s’ha situat en la 41a posició, lluny del suís Defago, que ha guanyat l'or.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.