Esports

El Sevilla ingressarà més de 2 milions d'euros pel triplet del Barça

El contracte de traspàs de Dani Alves preveia incentius econòmics per a l'equip de José María del Nido si el Barça aconseguia títols

Els tres títols que el Barça ha aconseguit aquesta temporada suposaran un benefici de 2,25 milions d'euros en concepte d'incentius al Sevilla, que s'afegiran als 32 que l'entitat ja va pagar pel traspàs del lateral dret Daniel Alves.

I és que, en el traspàs del jugador, els dos presidents, José María del Nido i Joan Laporta, van acordar incloure en el contracte que el Barça pagaria 750.000 euros al Sevilla si guanyava la Lliga i la mateixa quantitat si guanyava la Champions.

A més, l'acord preveia mig milió d'euros per al Sevilla si el Barça aconseguia la Copa del Rei i 250.000 euros per aconseguir la classificació de l'equip català per a la propera edició de la Champions.

En la seva primera temporada al FC Barcelona, Alves, de 26 anys d'edat, ha disputat un total de 34 partits de Lliga i dotze de competició europea, que li han permès anotar cinc gols.

El lateral brasiler va arribar al Sevilla el desembre del 2002 procedent d'un equip local i amb un traspàs de 500.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.