Esports

Barrichello guanya a València i es col·loca el segon en la classificació del campionat

Alguersuari avança tres llocs respecte la seva plaça de sortida i acaba el setzè

El brasiler Rubens Barrichello, de l'equip Brawn GP, ha guanyat la cursa del circuit urbà de València i es col·loca en el número dos de la classificació del campionat mundial, per darrere del seu company d'escuderia, Jenson Button, que continua líder amb comoditat (72 punts, divuit més que els 54 de Barrichello) malgrat que aquest diumenge només n'ha aconseguit dos.

Finalment, per tant, Hamilton no ha aconseguit transformar la seva pole en una altra victòria com la de la fa quinze dies, a Hongria. Ha quedat segon i ha obtingut vuit punts, però manté McLaren força avall en la classificació de pilot: és sisè, amb 27 punts. La culpa, però, ha estat dels mecànics, que en la segona parada han trigat 14 segons a canviar-li els pneumàtics, un entrebanc que de ben segur s'investigarà al si de l'equip.

El tercer lloc en el podi l'ha ocupat avui Kimi Raikkonen, de Ferrari. El català Jaume Alguersuari, amb Toro Rosso, ha aconseguit acabar 16è, tot i que sortia en 19è lloc, el penúltim en la graella. Ho ha aconseguit perquè ha sabut sortejar l'incident que s'ha produït en la frenada del primer revolt, on Sebastian Buemi (Toro Rosso), el francès Romain Grosjean (Renault) i l'alemany Timo Glock (Toyota)  s'han tocat.

L'asturià Fernando Alonso (Renault) ha acabat la cursa en sisè lloc i és al desè lloc, empatat a 16 punts amb Timo Glock.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.