Esports

El president de la FIA es mostra convençut que la FOTA cedirà i competirà en Fórmula 1 l'any 2010

Max Mosley considera que l'intent de crear un campionat paral·lel "es calmarà i tots correran"

Max Mosley, president de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA), s'ha mostrat aquest divendres convençut que les diferències amb l'associació d'equips de Fórmula 1 (FOTA), que dijous va anunciar la seva intenció de crear un campionat al marge, se solucionaran abans de la primera carrera del pròxim campionat, el març del 2010.

"No m'ho prenc amb tanta serietat com altres perquè se que es tracta d'una posa. Tot s'aturarà entre principis d'any i març del 2010, per a la primera carrera. Tot això passarà, es calmarà i tots correran", ha declarat Mosley a la BBC.

A la pregunta de si està segur que hi haurà una solució que eviti la separació en dos campionats, Mosley ha dit: "Absolutament. Tinc total confiança perquè al final les persones fan el que creuen que és millor per als seus interesos i als equips els interesa estar al Campionat del Món de Fórmula 1".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.