Esports

Murray tomba Robredo a vuitens de final a Madrid

Nadal i Roddick passen a quarts sense jugar

El tenista català Tommy Robredo ha lamentat la seva derrota d'aquest dijous a vuitens de final del Màsters 1000 de Madrid, contra Andy Murray, per 7-5 i 6-1. Una derrota de la qual s'ha fet responsable, perquè "si no agafes les teves opcions amb un tenista tan bo com Andy Murray, se't complica molt guanyar".

"Si li dones ales després no hi ha manera de guanyar el partit i la qualitat acaba apareixent", ha lamentat el català. Robredo ha reconegut que li queda "l'espina" de saber què hauria passat en cas que hagués aprofitat més les ocasions al primer set, ja que n'ha tingut "moltes".  El vent ha perjudicat també el tennista català perquè li ha "canviat molt la força d'algunes boles".

El gironí no se sent "aliviat" per haver estat eliminat en els darrers torneigs per jugadors que ocupen el centre del tennis mundial, ja que segons ha explicat, no es fixa en si perd o no "amb gent de nom". "A Roma, no estava per jugar, aquí he tingut les meves opcions i no les he aprofitat", ha dit. Tot i això, ha reconegut que "no són partits comparables" i que té clars els errors. Per això, ha volgut remarcar que "s'ha de seguir millorant i entrenant perquè en el proper torneig no passi el mateix".

Durant la mateixa roda de premsa Robredo ha explicat que Pepo Clavet ja no l'entrena des de fa una setmana i mitja, i que ara prefereix fer les coses al seu "estil".

Rafa Nadal als quarts de final sense jugar
D'altra banda, el tenista manacorí Rafa Nadal i el nord-americà Andy Roddick han passat a classificar-se pels quarts de final del Mutua Madrilenya Madrid Open, després que els seus respectius rivals Kohlschreiber i Davydenko, s'hagin retirat a la tercera ronda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.