Esports

Set de cada deu catalans van seguir per televisió la final de la Champions

El Barça-Manchester United d'Antena 3 TV bat rècord d'audiència a Catalunya amb 2,2 milions d'espectadors

Rècord històric a Roma dels de Pep Guardiola i rècord també d'audiència de l'emissió del partit. Set de cada deu catalans van mirar aquest dimecres a la nit la final de la Champions per Antena 3 TV, que s'ha convertit en el programa més vist del dia. Un total de 2,221 milions de persones van estar enganxades davant el televisor per veure en directe la victòria dels blaugranes, que van obtenir un 68,3% de quota de pantalla (set de cada deu persones van mirar la transmissió).

El segon programa més vist a Catalunya aquest dimecres va ser el programa d'Antena 3 TV previ a l'emissió del partit, amb 1,383 milions de teleespectadors i una quota de pantalla del 50,5%. El quart programa més vist a Catalunya va ser l'especial Tricampions, emès per TV3 un cop va acabar la final, que va aconseguir 398.000 espectadors i una quota de pantalla del 21,1%.

Pel que fa a l'audiència de l'Estat, la final de la Champions d'Antena 3 TV va obtenir 11,3 milions de televidents i un 61,7% de quota de pantalla (és a dir que 6 de cada 7 persones que miraven la televisió en aquell moment, veien el partit).

Segons informa Antena 3 TV en un comunicat, el partit de la Champions ha estat el més vist de la història de la cadena privada. A les 22.36h va ser el moment en què hi havia més persones connectades a Antena 3 TV mirant el partit, amb 14,577 milions de persones i el 68,5% de quota de pantalla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.