Esports

La candidatura olímpica de Madrid ha costat 37,8 milions, segons l'Ajuntament

L'alcalde Alberto Ruiz-Gallardón considera que ha estat una inversió més rendible i barata que una campanya publicitària

La candidatura de Madrid per organitzar els Jocs Olímpics del 2016 ha costat 37,8 milions d'euros des de setembre del 2006 fins ara, segons l'Ajuntament de Madrid. D'aquests, 16,8 milions d'euros són del consistori madrileny i els altres 21 milions corresponen a patrocinadors privats.

L'alcalde, Alberto Ruiz-Gallardón, ha justificat la despesa aquest dijous, després de la reunió setmanal del seu grup municipal. Segons Gallardón, els 16,8 milions que han sortit de l'erari municipal i, per tant, de la butxaca dels ciutadans, són en realitat una inversió que representa uns 5,5 milions per any.

Ruiz-Gallardón destaca que amb aquests diners Madrid "ha estat a tot el món" gràcies a la repercussió mediàtica. "No hi ha amplificació millor de més baix cost que aquesta", ha remarcat, i ha afegit que l'acció publicitària que hauria calgut per tenir una incidència semblant hauria estat "cinc o sis vegades més cara". L'alcalde ha posat com a exemple els 83,4 milions que destina a promoció turística Turespaña o els 88,3 que inverteix la Junta d'Andalusia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES