Esports

Henry, baixa indefinida, pot perdre’s el 27-M

El francès, amb un lligament del genoll tocat, està descartat per a la final de Copa

Thierry Henry passa per hores incertes. El francès, que ja no va jugar a Stamford Bridge, ha estat declarat mèdicament baixa indefinida, ja està descartat per a la final de la Copa del Rei de dimecres que ve i és “dubte” per a la finalíssima de la Champions del 27 de maig. El fort cop que va rebre el davanter contra el Madrid ha desembocat en un “estirament del lligament encreuat posterior del genoll dret”, segons el comunicat mèdic, i des de dilluns està seguint tractament específic amb l’objectiu que arribi a punt per a l’Olímpic de Roma.

Henry, que tot i notar el cop va seguir força minuts més al camp –concretament 35–, es perdrà així un mínim de quatre partits –la Copa i tres de Lliga–, per bé que els paràmetres que envolten la seva lesió fan pensar que la seva recuperació podria arribar a significar l’adéu al tram final de la temporada. En el comunicat, el club reconeix que es va intentar esgotar les opcions que Henry pogués jugar a Londres, tot i que era molt complicat.

“Una llàstima. És una baixa important. Titi ens ha aportat moltes coses aquesta temporada”, va expressar ahir Samuel Eto’o, en el retorn de la plantilla als entrenaments per preparar el duel de demà contra el Vila-real.

El detall de Terry
Així, la batalla contra el Chelsea començava a quedar enrere, tot i que el camerunès va confirmar una informació que deia que John Terry, capità dels blue, havia entrat al vestidor blaugrana a felicitar els jugadors. “Va ser un detall brutal”, va indicar Eto’o. “Ens va donar la mà a tots”, va afegir l’atacant.

A nivell personal, Eto’o va assegurar que “ara mateix” li és igual quedar màxim golejador del campionat. “Sincerament, ara m’importa ben poc. El més important és que tinc la possibilitat de ser campió de la millor Lliga del món, campió de Copa i campió de la Champions. Ara el que vull és guanyar, i guanyar, i tant és qui marqui”, va dir concloent el 9 barcelonista, que du 27 gols per 25 de Villa i Forlán.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.