Esports

Milers de madrilenys no van veure el Barça-Inter per una estranya avaria de Telemadrid

Telemadrid afirma que la causa de les interferències era "un senyal potent d'origen desconegut". Les interferències van començar dos minuts abans de l'inici del partit i van acabar quan va finalitzar el matx

Milers de madrilenys es van quedar dimecres sense veure el Barça-Inter a través de Telemadrid a causa d'unes interferències que van començar dos minuts abans de tres quarts de nou del vespre, l'hora d'inici del partit, i van acabar a dos quarts d'onze de la nit, quan va finalitzar el matx.

Abertis Telecom, l'empresa que distribueix el senyal de Telemadrid, ha denunciat les interferències davant la Policia Nacional i ha informat la Direcció General de Telecomunicacions. Segons Telemadrid, la causa de les interferències era "un potent senyal d'origen desconegut" que es va detectar al repetidor de plaça d'Espanya.

Les interferències van afectar el senyal de Telemadrid a diverses zones de la capital espanyola, però no de forma homogènia. Telemadrid va començar a rebre queixes de teleespectadors que havien deixat de rebre correctament el senyal de TDT de la cadena autonòmica aquest dimarts, un dia abans del partit, però les interferències es van aturar fins just l'hora d'inici del partit, en què es van repetir de forma més intensa.

Segons Abertis Telecom, tan bon punt va tenir constància de les primeres queixes va mobilitzar els seus tècnics per identificar l'origen de les interferències, tot i que no ho va aconseguir. No obstant, sí que van poder gravar les característiques del senyal que causava les interferències, que "no coincideix amb la cobertura de cap centre de la xarxa de difusió" i que era "un senyal extern" que va finalitzar dos minuts abans que acabés el partit. Telemadrid ha emès un comunicat on "lamenta profundament" els fets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.