El Madrid posa una mica més de pressió al Barça

Els blancs guanyen el València (2-0) i se situen a només un punt dels blaugranes

El Reial Madrid continua posant pressió al Barça i aquest diumenge ha guanyat el València 2-0 i s'ha situat a només un punt dels blaugranes, que la vigília únicament van poder empatar a Cornellà.

Els blancs han començat a encarrilar el partit de la 33a jornada abans de la mitja hora de joc, quan Higuaín, al 25, ha fet l'1-0, resultat amb què s'ha arribat al descans. A la represa, Silva ha estat a punt de fer la igualada, però el seu xut s'ha estavellat al pal, i poc després, al minut 78, Cristiano Ronaldo ha sentenciat amb el segon gol local.

Fitxa del partit
R. Madrid (2): Iker Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Marcelo; Gago (Lass Diarra, m.69), Xabi Alonso, Guti; Van der Vaart (Granero, m.78), Cristiano Ronaldo i Higuaín (Benzemá, m.82).
València (0): César; Bruno, Maduro, Alexis, Jordi Alba; Albelda (Baraja, m.71), Ever Banega, Pablo Hernández (Joaquín, m.46), Silva; Mata (Vicente, m.60) i Villa.
Gols: 1-0, m.25: Higuaín. 2-0, m.78: Cristiano Ronaldo.
Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes, del Comitè Càntabre. Groga a Alexis (m.30), Maduro (m.40), Bruno (m.52), Cristiano Ronaldo (m.67) i Albiol (m.90).
Camp: Santiago Bernabeu (70.000 espectadors).